onsdag 28 maj 2014

Veckobrev v. 22

Det har varit en kort arbetsvecka med trevliga aktiviteter.
I måndags var vi hemma hos Ebba. Eleverna hade i grupper förberett olika lekar och tävlingar. Vi grillade, åt matsäck och blev bjudna på glass av Carin. På hemvägen tog vi en vätskepaus på Varola skola och gick in och tittade på skolan. Det var inte alla som varit där tidigare.

Igår var det uttagning till KM i friidrott. Alla skötte sig bra och gjorde sitt bästa. Några gick vidare till kommunmästerskapen som är på tisdagen sista skolveckan. Det var Frida K 60 m, Matilda 800 m, Amanda 800 m och Frida Å reserv 800 m.

Vaktmästaren blev förra veckan ormbiten när han rensade rabatter vid personalrummet. Vi har letat men inte hittat några fler ormar. Jag har sagt till eleverna att hålla sig från rabatterna tills vidare. Dessutom ska det sprutas något ormavskräckande medel på fredag.

Nästa vecka har vi en lek- och fixardag på torsdag. Fredagen är helgdag.

I dag har alla elever svarat på enkätundersökningen från Skövde kommun. Enligt den senaste avstämningen för några dagar sen har 28 % av föräldrasvaren kommit in. Vi hoppas naturligtvis på en betydligt högre svarsfrekvens. Sista dag att svara finns i brevet med inloggningsuppgifter ni fått hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar