torsdag 22 maj 2014

Veckobrev v. 21

Om cykelutflykten på måndag:
Vi samlas vid skolan kl 8.00 och cyklar iväg så snart alla är på plats. Vi åker via Djursätra. De som bor längst vägen kan ansluta där de bor om de vill, bara jag vet det i förväg. Helene kommer att cykla med. Eleverna har i grupper planerat olika aktiviteter. Vi kommer att cykla tillbaks via Varola och ska vara tillbaks till 14.30. Eftersom datum inte bestämdes förrän i måndags var det för sent för Kerstin i köket att beställa grillkorv och bröd. Vi diskuterade i klassen om vi skulle köpa in det för pengar i klasskassan men de flesta tyckte att det var bättre att var och en tog med egen matsäck. Det kommer att finnas möjlighet att grilla om man själv har med korv eller hamburgare.

Protokollen från de senaste Skolråden finns att läsa på skolans hemsida.

Handbollsmatchen mot Sventorp gick alldeles agurk, som danskarna säger. Vi åkte på storstryk. Men alla i laget kämpade på och gav inte upp. Det var bra!

I morgon, fredag, har alla idrott. En extralektion för att det gått bort många id-lektioner.

I dag har jag skickat hem maj månads utgåva av Skolnytt

På tisdag nästa vecka är det uttagning till kommunmästerskapen i friidrott på Södra IP i Skövde. Ännu en dag med matsäck. Det är bäst att komma ombytt för idrott. Vädret ser lovande ut men det kan vara bra att ha överdragskläder.

Onsdagen är enda vanliga skoldagen eftersom torsdagen är helgdag och fredagen lovdag. Inga läxor nästa vecka.

Jag kan redan nu tala om att avslutningen fredag 13:e är kl 8.30. Som vanligt i kyrkan. Efter det blir det en kort samling och sen slutar vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar