torsdag 24 oktober 2013

Veckobrev v 43

Höstlov för eleverna nästa vecka alltså. En gång i tiden hade man potatislov för att eleverna skulle hinna med att hjälpa till med potatisskörden. Det kanske inte blir så mycket med det men lite avkoppling innan julspurten.
Veckan efter lovet fortsätter utvecklingssamtalen, annars inget särskilt.

Följande går ut på samtliga klassbloggar:

I fredags den 18/10 hade vi ett allvarligt tillbud på skolan. En elev i förskoleklassen klättrade upp på kapphyllan för att nå sin låda på översta hyllan. Kapphyllan lossnade då från väggen och ramlar ner över eleven. Eleven klarade sig undan med blotta förskräckelsen men det kunde ha gått riktigt illa. Skolan tog kontakt med förälder till eleven efter att detta hänt.
Skolans korridorer, fritidshem och textilsal har målats om under sommaren. I samband med det har skåp och kapphyllor tagits ner inför målningen och sedan återmonterats. Den aktuella kapphyllan var fastsatt med skruvar som i efterhand har visat sig vara dåligt förankrade i tegelväggen. Vi har nu gett tekniska kontoret och vaktmästeriet i uppdrag att skyndsamt kontrollera alla skåp och kapphyllor och åtgärda allt som inte är ordentligt fastsatt.
Vi är tacksamma för att detta inte blev en skada på eleven.

Anita Eriksson rektor
Arne Svensson skyddsombud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar