torsdag 30 maj 2013

Veckobrev v 22

Trots vädret blev det en bra dag på Södermalms IP i går. Tre elever gick vidare till KM tisdagen sista veckan: Frida K, Matilda och Amanda, alla i 60 m löpning. Dessutom vann klassen kurirstafetten och Frida vann 60 m. Se filmklipp längst ner.

Som framgick av Skolnytt, som skickades hem i veckan, är organisationen inför nästa läsår klar. Jag fortsätter alltså som klassföreståndare för era barn. I övrigt blir det en del förändringar i elevgrupperna. Vi kommer att ha en del samarbete med nästa års sexa för att få schemat att gå ihop. Eftersom elevantalet minskar till nästa år blir det även en minskning av våra resurser. Vi kommer nu för första gången sen jag började jobba här att ha under 100 elever.

Som jag skrivit tidigare är hemturen efter skolavslutningen inställd. Om ni behöver hjälp med att få hem era barn så kontakta Anita på 497240.

Nästa vecka är kortvecka , eleverna lediga torsdag och fredag. Det blir VO men ingen eng-läxa.

Anita har bett oss publicera följande:
Tingshusbacken är busshållplats för våra barn och jag vill be er föräldrar att om ni hämtar era barn där så låt inte era barn springa över vägen till er. Hämta dem på skolans område istället. Det kommer bilar från båda håll och det är skymd sikt på grund av bussar vid skolans sluttider.
Hälsningar Anita


Finalen 60 m flickor
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar