torsdag 16 maj 2013

Veckobrev v 20

I dag har jag skickat hem en föräldraenkät om skolan att fylla i och returnera till mig. Eleverna har fyllt i en annan enkät i skolan.

På onsdag nästa vecka åker vi alltså på skolresa. Föräldrar till Pontus & Emil, Amanda, My och Gustav hjälper till och kör. Avresa 8.00 från gamla tingshuset. Vi kommer att besöka nationalparken i Tiveden och gå den s.k. Stenkällaleden, inte lång men rejält kuperad. Sen åker vi till Djäknesundet norr om Granvik och går ut på klipporna som sträcker sig ut i Vättern. Ev gör vi en avstickare till Forsvik för att ta en titt på Göta kanals äldsta sluss. Om vi inte skulle vara tillbaks i tid till skolskjutsarna 14.30 ser vi till att de som behöver skjutsas hem.
Matsäck för dagen behövs, inte godis. Lämpliga kläder efter väder och bra skor som funkar att gå i. Vi åker oavsett väder.

På torsdagen är jag på skyddsombudsutbildning och Eiwor vikarierar.

Några har undrat: avslutningen är fredag 14/6 kl 8.30. Det brukar ta ca en timme. Efteråt har vi en kort samling i klassrummet. Ingen lunch serveras. Skolskjutsar går som vanligt på morgonen. Efter avslutningen brukar det inte behövas men det kommer ut en förfrågan om det senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar