torsdag 17 januari 2013

Veckobrev v 3

Jag kommer i morgon att skicka hem en ny blankett för "Samtycke för användning av sociala medier".
Den gamla blanketten som alla föräldrar tidigare har lämnat visade sig vid närmare studium vara begränsad till kommunens hemsida eller av kommunen producerade trycksaker, vilket inte stämmer med hur vi arbetar. Den nya innefattar även sådant som den här bloggen eller att ladda upp elevproducerad film på Youtube och andra sociala medier. Det är också därför den länk till vår Värsås-film jag publicerade i förra veckobrevet inte längre fungerar. Observera att samtycket gäller tills det återkallas eller eleven slutar skolan. Om man senare vill ändra sig kontaktar man skolan.

Det blev inget av att visa vår film för resten av skolan i onsdags pga pingisturneringen men nästa vecka ska det bli av.

Vi planerar att ha föräldramöte för mellanstadiet 5/2 kl 18.00. Särskild inbjudan kommer senare.

I matte har vi börjat så smått med division samtidigt som vi tränar vidare på multiplikationstabellerna upp till 5:ans. Jag har uppmanat alla som fortfarande är osäkra på det att också träna hemma själva. Här tränar vi på automatisering och säkerhet.

Veckans mål i engelska är att förstå sig på det spännande tredjepersons-s:et på verb, alltså I/you walk..., he/she walks...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar