fredag 20 mars 2015

Veckobrev v. 12

På föräldramötet i går bestämdes att första alternativet för skolresa i vår är Äventyrshuset Boda Borg i Karlskoga. Idas pappa fick i uppdrag att ta reda på mer om kostnader och tillgänglighet. I klasskassan finns just nu ca. 20 000 kr. Ett tänkt skoldisco bör dra in några tusen till. Vi återkommer i frågan.

I vår kommer möjligheten att göra ett PRAO-besök på någon arbetsplats att finnas. PRAO = PRaktisk ArbetslivsOrientering. Man får själv komma på någon arbetsplats att besöka och ta kontakten, jag har inga platser på lager. Tanken är att följa en vuxen på dennes arbete och delta där det är möjligt. Kommunens olycksfallsförsäkring gäller. Tid 1-3 dagar. Efteråt ska en skriftlig rapport lämnas in. Vi ska försöka förlägga PRAO-besöken till vecka 21, 18-22 maj, för att underlätta vårens planering.

Leas mamma kommer att hålla i anmälningarna till årets klassfotboll. Vi får se om det fanns tillräckligt många intresserade för att bilda ett lag.

På tisdag och torsdag nästa vecka gör vi de fyra delarna i NP i matte, ca. 60 min för varje del. Vi håller redan på med de muntliga gruppuppgifterna som i år handlar om geometri. Torsdagens B-språk är inställt pga det. Vi har haft en del extra matte och repeterat inför detta. NP i engelska kommer v. 16.

På onsdagen blir det en traditionell "påskvandring" i samarbete med kyrkan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar